Yangın Antalya Kaş - Antalya'da yangın sezonu açıldı - Sözcü Gazetesi : Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.

Yangın Antalya Kaş - Antalya'da yangın sezonu açıldı - Sözcü Gazetesi : Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.

Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da.

Antalya Kaş'ta yanan alan tekrar ağaçlandırılacak
Antalya Kaş'ta yanan alan tekrar ağaçlandırılacak from www.krttv.com.tr
Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi, kaş. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı.

Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı.

Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Bir süredir limanda olduğu bildirilen fokun sempatik hareketleri ilgi çekti. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi, kaş.

Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor.

Kaş'ta aynı bölgede üç günde üçüncü yangın | Antalya Hakkında
Kaş'ta aynı bölgede üç günde üçüncü yangın | Antalya Hakkında from www.antalyahakkinda.com
Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi, kaş. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da.

Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Bir süredir limanda olduğu bildirilen fokun sempatik hareketleri ilgi çekti.

İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi, kaş. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesi i̇slamlar mahallesinde çıkan orman yangını devam ediyor.

Antalya Kaş'ta korkutan orman yangını! | Güncel
Antalya Kaş'ta korkutan orman yangını! | Güncel from i.haber3.com
Bir süredir limanda olduğu bildirilen fokun sempatik hareketleri ilgi çekti. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Antalya'nın batısı ile fethiye'nin bir kısmını kapsayan alana hizmet edecek olan bölge için kumluca ticaret ve sanayi odası'nda gerçekleştirilen toplantıya, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından temsilciler katıldı. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil.

Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da.

Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına havadan ve karadan müdahale ediyor. İhbar üzerine bölgeye antalya büyükşehir belediyesi, kaş. Yangın 5 helikopter 25 arazöz 10 su tankeri 4 dozer çok sayıda itfaiye ekibiyle yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Bir süredir limanda olduğu bildirilen fokun sempatik hareketleri ilgi çekti. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesine bağlı üzümlü ve i̇slamlar mahallerinde çıkan yangının ardından andifli mahallesi çerçiler mevkisindeki su deposunun bulunduğu kızılçam ormanında da. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle yayılırken, çevre ilçelerden de bölgeye takviye ekipler gönderildi. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi. Jul 01, 2021 · ahmet acar/kaş (antalya), (dha)a milli futbol takımı'nın ve i̇talya'nın dünyaca ünlü juventus takımının defans oyuncusu 23 yaşındaki merih demiral, antalya'nın kaş ilçesinde tatil. Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Jul 02, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın, ekiplerin karadan ve havadan müdahalesiyle kontrol altına alındı. Geniş bir alana yayılan yangında çevrede bulunan mezarlıklar da yandı. Kaş limanı'na gelerek burada dinlendiği görülen foku balıkçılar tuttukları balıklarla besledi.

Jun 26, 2021 · antalya'nın kaş ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı antalya yangın. Jul 01, 2021 · antalya'da otomobilde çıkan yangın hem aracı hem de makilik alanda bulunan ağaçları küle çevirdi.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code